Samo  u Mamici:

“Na pola puta”

Čakovec i Varaždin, dva grada, dva različita ritma života i toliko bogatstvo upravo u tim različitostima. Imamo divan kraj, raznolik, povijesno interesantan, prepun kvalitetne hrane i divnih ljudi s obje strane rijeke. Povežimo se, postanimo susjedi, dobri susjedi u svakom smislu riječi, podržimo jedni druge. Ovo je naš mali doprinos tome! Nađite se Na pola puta, družite sa prijateljima koje niste vidjeli godinama, ili jeste ali niste imali vremena za njih. Sjednite, porazgovarajte, nasmijte se zajedno, hrana neka bude samo povod za druženje.

Za svaku subotu oslobodili smo 1-2 stola i kuhamo 3 slijeda večere u pola cijene, po Sandrinom (Chef’s dinner) izboru. Da, morate rezervirati stol. Da, mora biti barem 33% osoba (1:2, 1:3, 2:6) iz druge županije. Da, dokazujete to boravištem iz osobne karte… ako želite koristiti pogodnosti ovog eventa! Mi smo vam dali povod, vi odradite uvod, večera će uvijek biti najbolja što može, a dobra atmosfera za stolom će doći sama. Čekamo Vas!

Za detalje nazovite +385 40 373 433 ili pišite na mamica@mamica.com.hr.

Dobro nam došli!

4 Boje Mamice cetvrta objava

“Mamica su pizze pekli”

Veliko nam je veselje predstaviti vam novih osam pizza u kojima možete uživati u neograničenim količinama svakog petka u Mamici od 18:00 do 20:00 sati u sklopu programa “Mamica su pizze pekli”. Svaka od njih je zasebno savršenstvo okusa, kako vam budu dolazile na stol tako će vam osmijeh bivati veći i veći, a sve skupa zaokružuju neponovljiv doživljaj koji ćete još dugo s veseljem pamtiti. Cijena po osobi je 13 €, rezervirajte svoje mjesto na: +385 40 373 433 ili na mamica@mamica.com.hr. Dobro nam došli!

 

Jedinstvena ponuda u Mamici: Food Sharing

POGLEDAJTE MENIJE

 

 

Što je Food Sharing i zašto ga već volimo?

To je način na koji je većina svijeta navikla jesti – s obitelji, gdje je istovremeno na stolu više jela, gdje zdjele i pladnjevi idu od ruke do ruke i gdje nitko nikad ne mora brinuti da će nečeg faliti. Zato se, kad u restoranu odaberete meni za dijeljenje, u trenu stvara taj isti osjećaj ugode, bliskosti, doma, obitelji i topline.

 

 

zaŠto je food sharing novi gastro trend?

Dovoljno je pogledati društvene mreže da bismo shvatili koliko je popularno dijeliti gurmanske doživljaje. Nije li onda logičan idući korak dijeliti taj doživljaj uživo? Nisu samo lockdown i društvene mreže razlog popularnosti ovog trenda. Food Sharing, se u SAD-u prakticira pod nazivom Family Style Dining i zapravo najbolje opisuje ukorjenjenost ovakvog načina blagovanja.

 

svjetske kuhinje i food sharing tradicija 

Japan je svijetu pružio plate sushija, Kina je pak rotirajući stolu s kojeg svatko uzima što želi. Španjolska ima tapase, Grčka meze, naši pak susjedi Talijani prvi nam padaju na pamet kad razmišljamo o ljubavi prema hrani, obitelji, dijeljenju, bilo da su kod kuće ili u restoranu.

 

 

Što je klub mamica?


To je klub ljubitelja odlične  hrane i opuštene, tople, izvrsne atmosfere . To je klub za sve vas koji znate uživati u životu i čarima fine kapljice, koji želite proširiti svoje gastronomske vidike i uživati u  tematskim večerama, kulinarskim radionicama, i ekskluzivnim druženjima.

POSTANITE ČLAN KLUBA MAMICA

Primajte novosti i popuste u inbox. Ne propustite brojne novitete, posebne pogodnosti i iznenađenja koja smo pripremili za članove Kluba Mamica.

 

Budite među prvima

0 11 166 166 Screenshot 2022 04 21 at 14.30.36
0 0 166 166.21642764016 Screenshot 2022 04 21 at 14.31.21

C1 exp darkmares 2021 11 28 17 00 11 v1 EXP 2048 e1650545113508

Kao član Kluba Mamica prvi ćete na mail dobiti sve novosti, pozivnice i informacije o nadolazećim događanjima i posebnim programima i paketima. Prvi ćete biti pozvani na radionice s ograničenim brojem polaznika, prvi ćete znati sve naše eksluzivne ponude poput “Na pola puta”, Mamica su pizze pekli”, Smrčkijade, posebnih programa za Valentinovo, Dan žena ili božićne blagdane.

UČLANITE SE

za sve koji žele više


Čakovečka 47, Pušćine, Nedelišće

+385 40 373 433

mamica@mamica.com.hr

UČLANITE SE