Klub Mamica

 

Novo u ponudi Mamice: Food Sharing meniji

Pogledajte menije

 

 Jeste li već doživjeli food sharing?

Ako ste znatiželjni ili željni raznolikosti, Food Sharing ili meni za dijeljenje je idealna opcija za vas: imate mogućnost tijekom jednog obroka kušati više različitih jela, raznolik izbor okusa, te nadasve uskusna hrana koja vas iznova povezuje za stolom. Element druženja i povezivanja za stolom u kombinaciji s kušanjem što više različitih okusa i jela, čini dijeljenje hrane nepobjedivim i rastućim svjetskim trendom. A ne treba zanemariti ni činjenicu da je Food Sharing idealan za neodlučne.

 

Što je Food Sharing i zašto ga već volimo?

To je način na koji je većina svijeta navikla jesti – s obitelji, gdje je istovremeno na stolu više jela, gdje zdjele i pladnjevi idu od ruke do ruke i gdje nitko nikad ne mora brinuti da će nečeg faliti. Zato se, kad u restoranu odaberete meni za dijeljenje, u trenu stvara taj isti osjećaj ugode, bliskosti, doma, obitelji i topline.

 

 

zaŠto je food sharing novi gastro trend?

Dovoljno je pogledati društvene mreže da bismo shvatili koliko je popularno dijeliti gurmanske doživljaje. Nije li onda logičan idući korak dijeliti taj doživljaj uživo? Nisu samo lockdown i društvene mreže razlog popularnosti ovog trenda. Food Sharing, se u SAD-u prakticira pod nazivom Family Style Dining i zapravo najbolje opisuje ukorjenjenost ovakvog načina blagovanja.

 

svjetske kuhinje i food sharing tradicija 

Japan je svijetu pružio plate sushija, Kina je pak rotirajući stolu s kojeg svatko uzima što želi. Španjolska ima tapase, Grčka meze, naši pak susjedi Talijani prvi nam padaju na pamet kad razmišljamo o ljubavi prema hrani, obitelji, dijeljenju, bilo da su kod kuće ili u restoranu.

 

 

Što je klub mamica?


To je klub ljubitelja odlične  hrane i opuštene, tople, izvrsne atmosfere . To je klub za sve vas koji znate uživati u životu i čarima fine kapljice, koji želite proširiti svoje gastronomske vidike i uživati u  tematskim večerama, kulinarskim radionicama, i ekskluzivnim druženjima.

POSTANITE ČLAN KLUBA MAMICA

Primajte novosti i popuste u inbox. Ne propustite brojne novitete, posebne pogodnosti i iznenađenja koja smo pripremili za članove Kluba Mamica.

 

Budite među prvima

0 11 166 166 Screenshot 2022 04 21 at 14.30.36
0 0 166 166.21642764016 Screenshot 2022 04 21 at 14.31.21

C1 exp darkmares 2021 11 28 17 00 11 v1 EXP 2048 e1650545113508

Kao član Kluba Mamica prvi ćete na mail dobiti sve novosti, pozivnice i informacije o nadolazećim događanjima i posebnim paketima i programima. Prvi ćete biti pozvani na radionice s ograničenim brojem polaznika, prvi ćete znati sve o našim programima poput “Na pola puta”, Mamica su pizze pekli”, Smrčkijade, posebnih programa za Valentinovo, Dan žena ili božićne i novogodišnje blagdane.

za sve koji žele više


Čakovečka 47, Pušćine, Nedelišće

+385 40 373 433

mamica@mamica.com.hr

UČLANITE SE