Mamica - Restoran & Pansion

Okusite domaću kuhinju Međimurja - spoj moderne i tradicionalne kuhinje.

Pogledaj jelovnik

Dobrodošli u Mamicu

Obiteljsku priču s 50. godišnjom tradicijom

Mamica je obiteljski pansion čija se tradicija temelji na gostionici koju je od 1969. godine vodila moja baka Marija. U Međimurju se za baku veli mamica i otud današnji naziv. Tradiciju smo naslijedili, a kvalitetu dokazali.
Nalazimo se u malom selu Pušćine, na cesti koja povezuje Grad Zrinskih, Čakovec i Grad Baroka, Varaždin. Njegujemo tradiciju međimurskog kraja kroz jela i običaje, a stvaramo obiteljsku atmosferu. Mamica je pansion za sve Vas koji volite mjesta u kojem znaju Vaše ime, kakvu kavu pijete i kakav omlet volite.

Osobnost Mamice kao restorana u prvom redu se ogleda u osobnosti chefa Sandre Nedeljko. Njena posvećenost, stručnost, iskrenost hrabrost i talent glavni su nositelji identiteta restorana Mamica. Sandra s puno ljubavi i strasti sprema jela inspirirana međimurskom tradicijom dajući im vlastiti potpis i pred goste iznosi delicije istančanih i profinjenih okusa. Beskompromisna je u korištenju isključivo sezonskih i domaćih namirnica. U svom začinskom vrtu uzgaja omiljeno bilje, povrće je iz njeznina povrtnjaka baš kao i vože iz voćnjaka koji okružuje Mamicu.

Chef Sandra Nedeljko

CHEF SANDRA NEDELJKO

Zavirite u restoran

PET FRIENDLY **** RENT-A-BIKE***FREE WI-FI

DORUČAK PO MJERI: MEĐIMURSKI, KONTINENTALNI, VEGERATRIJASKI, VEGANSKI, KETO

Zavirite u pansion

Rezervirajte smještaj

Mamica iz ptičje perspektive

Postanite član kluba Mamica

Primajte novosti i popuste u inbox

Ne propustite brojne novitete, posebne pogodnosti i iznenađenja koja smo pripremili za članove Kluba Mamica

Tematske večere

Tematske večere

Virtualna šetnja Mamicom