Restoran

Restoranski dio Mamice sastoji se od kavane, restorana i VIP galerije.

Image

Mala kavana, smještena uz šank restorana, namijenjena je gostima koji žele popiti izvrsnu kavu, čaj, pročitati novine, odraditi ležerni poslovni sastanak, pojesti nešto «Fletno».

Restoranski dio u prizemlju ima 40 sjedećih mjesta. Prizemlje restorana radi tokom cijelog dana i za taj dio Vam rezervacija nije obavezna, ali je poželjna.

Uz jelovnik «Fletno» koji nudimo tokom cijelog dana, od 12.00 sati ponudu proširujemo sezonskim jelovnikom «Pomalem», baziranom na lokalnim i sezonskim namirnicama uz vrlo jednostavnu filozofiju: «danas kuhamo ono što smo ubrali u vrtu i kupili na tržnici».

U vinskoj karti prevladavaju vina međimurskih vinara. Za aperitiv možete birati između domaćih rakija, pjenušca ili koktela, a nakon jela ponudit ćemo Vas Međimurskom kavom, konjakom…

VIP galerija namijenjena je za svečane večere, proslave rođendana, krstitki, svadbi i godišnjica; za grupe iznad 30 uzvanika i do maksimalno 100 osoba. Potrebno ju je unaprijed rezervirati. Vrlo lako pretvorit ćemo ju u salu za poslovni sastanak.

Objekt raspolaže s dvije ljetne terase, jedne u dvorištu s 48 sjedećih mjesta, i jedne uz VIP galeriju s 30 sjedećih mjesta. I naravno, parking – za 22 vozila.