Pansion

Image

CIJENE SOBA

385,00 kn noćenje s doručkom ukoliko jedna osoba koristi sobu
490,00 kn noćenje s doručkom ukoliko dvije osobe koriste sobu

Želite rezervaciju?

NOVO – dodatni sadržaji

– infracrvena sauna, trim kabinet, masaza, rent a bike

Vrtne sobe

Dvokrevetne sobe nalaze se u prizemlju pansiona, površine 20 m2. Ulaz u sobu je s trijema, u sklopu sobe je terasa. Soba je klimatizirana i opremljena rustikalnim namještajem od hrasta, francuskim ležajem veličine 180×200. Uz to, u sobi se nalazi minibar, direktna telefonska linija i WiFi internet. Kupaonica je s tuš kadom, wc-om, umivaonikom i sušilom za kosu. U sobi je dozvoljen boravak s kućnim ljubimcima.

Vrtna soba za invalide

Dvokrevetna soba namijenjena osobama s invaliditetom u prizemlju pansiona, površine 25 m2. Ulaz u sobu je s trijema, u sklopu sobe je terasa od 7 m2. Soba je klimatizirana i opremljena rustikalnim namještajem od hrasta, francuskim ležajem veličine 180×200. Uz to, u sobi se nalazi minibar, direktna telefonska linija i WiFi internet. Oprema kupaonice prilagođena je osobama s invaliditetom. Ima WC, umivaonik i sušilo za kosu. U sobi je dozvoljen boravak s kućnim ljubimcima. U sobu je moguće staviti pomoćni ležaj.VIP sobe

Sobe se nalaze na katu pansiona, površine 20 m2. Ulaz u sobu je iz hodnika pansiona koji je povezan s restoranom i terasom namijenjenom pansionskim gostima. Soba je klimatizirana i opremljena rustikalnim namještajem od hrasta, francuskim ležajem veličine 180×200. Uz to, u sobi se nalazi minibar, direktna telefonska linija i WiFi internet. Kupaonica je s tuš kadom, wc-om, umivaonikom i sušilom za kosu.


Zlatne sobe

Dvokrevetna soba nalazi se na katu pansiona, namijenjena gostima koji žele malo veći komfor, soba je površine 25 m2. Ulaz u sobu je iz hodnika pansiona koji je povezan s restoranom i terasom namijenjenom pansionskim gostima. Soba je klimatizirana i opremljena rustikalnim namještajem od hrasta, francuskim ležajem veličine 180×200. Uz to, u sobi se nalazi radni stol, minibar, direktna telefonska linija i WiFi internet. Kupaonica je s kadom ili tus-kadom, wc-om, bideom, umivaonikom i sušilom za kosu. U sobu je moguće staviti pomoćni ležaj.