Opći uvjeti

Dragi mladenci,
ovim putem želimo Vam predstaviti svečanu večeru u Restoranu Mamica.
Nadamo se da je naša ponuda predvidjela sve potrebne elemente za donošenje Vaše odluke, no ako zatražite bilo što drugo, tu smo, jer naš interes je Vaš osmijeh i zadovoljstvo.
Ako nam dozvolite, mi ćemo se pobrinuti za sve, i najsitnije detalje, kako bi Vi mogli biti ponosni domaćini i uživati u najsvečanijem danu Vašeg zajedničkog života.

OPĆI UVJETI

REZERVACIJA I PLAĆANJE

Rezervacija termina svečanosti potvrđuje se uplatom predujma u iznosu od 10% ugovorenog iznosa meni-a.

20% ugovorenog iznosa meni-a plaća se unutar 7 dana dana prije samog događaja.

Ostatak iznosa plaća se unutar 48 sati nakon održane svečanosti.

Konačan broj osoba potrebno je pismeno (faxom ili e-mailom) dostaviti najkasnije 3 dana prije održavanja svečanosti, i taj broj se koristi pri obračunu.

Naknadna otkazivanja idu na štetu naručitelja.

Cijene sadrže sve poreze, izražene su u kunama i rađene su na bazi tečaja 1 Eur=7,55 Kn.

U slučaju promjene tečaja za više od 2% zadržavamo pravo na promjenu cijene.

U slučaju promjene nabavnih cijena za više od 10% zadržavamo pravo na promjenu cijene.

Uplatom avansa od 75% garantiramo važeću cijenu na dan potpisa ugovora.

Također u slučaju nemogućnosti nabave određenog artikla iz dogovorenog meni-a, zadržavamo pravo taj artikl zamijenimo drugim iste cjenovne kategorije, uz prethodnu obavijest naručiteljima.

POPUSTI

Djeca od 4 do 12 godina starosti plaćaju 50 % cijene.

Djeca do 2 godine starosti bez postavljene stolice gratis

Djeca do 4 godine sa postavljenom stolicom, ali bez porcije plaćaju 10% cijene menia.

OSTALO

Radno vrijeme restorana je do 04.00 sata, a svaki naredni sat produljenja naplaćujemo 800,00 kn, maksimalno do 06.00 sati.

Troškovi glazbe i ZAMP-a nisu uključeni u cijenu meni-a, mladenci su dužni obaviti prijavu ZAMP-u i potvrdu uručiti voditelju restorana najkasnije dan prije svadbene svečanosti.

Dekoriranje sale nije uključeno u cijenu meni-a.

U cijenu meni-a uključena je standardna postava stola (stolnjak, platnena salveta u boji po odabiru, lučice, meni kartica)

Dozvoljavamo serviranje vlastitih svatovskih kolača i torti ukoliko isti imaju zadovoljavajuću dokumentaciju i dostave nam se na ispravan način, uz doplatu za serviranje prema cjeniku.

Zadržavamo pravo da odbijemo kolače ili torte ukoliko pregledom i mjerenjem ustanovimo neispravnost namirnice i ne snosimo nikakvu odgovornost u spomenutom slučaju.

Za svu eventualnu materijalnu štetu na objektu i opremi snosi naručitelj koji u potpunosti odgovara za ponašanje svojih gostiju.