Mamica

Mamica

Rođena Pušćinčarka, cijelo svoje djetinjstvo osjećala sam ljubav i podršku svojih roditelja, mame Bernardice i tate Ivača, a o baki da i ne pričam. Meni je odmalena bilo jako lijepo u bakinoj krčmi i rasla sam s činjenicom da ću je jednog dana naslijediti. Ekonomist po struci, pohađala sam razne tečajeve pri Hrvatskom kuharskom savezu, Hrvatskom sommelier klubu, prekvalifikaciju u srednjoj kuharskoj školi Prelog…

Najbolji tečaj koji sam pohađala je tečaj kulinarskih tehnika koji sam završila u Londonu na kulinarskoj akademiji „Le Cordon Bleu“ i jedva čekam kad ću uhvatiti priliku da odem ponovno.

U svojoj kuhinji koristim domaće namirnice, preferiram međimurske, a začine, povrće i voće iz mog vrta ili vinograda koje ću Vam s ponosom pokazati.

Da bih opisala sebe i svoju ljubav prema kuhanju citirat ću mog supruga:

„Ona može deset sati raditi knjigovodstvo, vikati, biti mrzovoljna, svađati se, i nakon toga ući u kuhinju i biti sretna“.